Uzený pstruh s koprovým dresinkem

Potřebujeme: 1 uzeného pstruha, 200 ml zakysané smetany, šťávu z poloviny citronu, několik snítek čerstvého kopru, mletý pepř, sůl.

V zakysané smetaně rozmícháme citronovou šťávu a nadrobno nakrájený čerstvý kopr. Dochutíme solí a mletým pepřem. Na talíř poskládáme úhledné řezy z uzeného pstruha a přelijeme je koprovým dresinkem. Podáváme vychlazené. Dobrou chuť!

Zaslala Anna Semrádová z Modřan (soutěžní recept č. 39)


Jak hodnotíte tento článek? (1 - nejhorší, 7 - nejlepší)

Hodnocení: 3, celkem 4 hlasy.

Anna Semrádová

Diskuse k článku

Vážení čtenáři, chcete-li se zapojit do diskuse, prosíme vás o dodržování slušného vystupování. Příspěvky, které budou obsahovat sprosté výrazy, smažeme.


Reklama
Reklama

Reklama

Vydává Futura a.s., Politických vězňů 9, 111 21 Praha 1.
Telefony - ústředna: 222 897 111, sekretariát: 222 897 256.
Email: internet@halonoviny.cz, ISSN 1210-1494.