Vajíčková pomazánka

Potřebujeme: 5 natvrdo vařených vajec, 1 lžíci nasekané bazalky, 3 lžíce plnotučné hořčice (malé), 1 malou cibuli, tatarku podle potřeby.

Uvařená vejce oloupeme, opláchneme a rozmačkáme vidličkou, osolíme, opepříme a vmícháme hořčici. Přidáme nasekanou cibuli a bylinky. Podle potřeby zjemníme tatarkou. Podáváme s tmavým pečivem. Dobrou chuť!

Zaslala Dagmar Odstrčilová z Přerova (soutěžní recept č. 114)

 


Jak hodnotíte tento článek? (1 - nejhorší, 7 - nejlepší)

Hodnocení: 5.7, celkem 12 hlasů.

Dagmar Odstrčilová

Diskuse k článku

Vážení čtenáři, chcete-li se zapojit do diskuse, prosíme vás o dodržování slušného vystupování. Příspěvky, které budou obsahovat sprosté výrazy, smažeme.


Reklama
Reklama

Reklama

Vydává Futura a.s., Politických vězňů 9, 111 21 Praha 1.
Telefony - ústředna: 222 897 111, sekretariát: 222 897 256.
Email: internet@halonoviny.cz, ISSN 1210-1494.